PIETERS & BRÜHL

Pagina 1

galeries

Galerie kasten
.

Galerie Dressoirs
.

Galerie Bureau's ..

Galerie garderobe
.

Galerie tafels

Galerie keukens


Galerie Toonbanken

puikastMonumentale objecten

Gevels, daken, stoepen, portieken, kades… ze vormen de façades van kasten, bureaus, toonbanken en dressoirs. Meubelontwerper en kunstschilder Pieters & Brühl maken opmerkelijke, monumentale objecten: meubilair met het uiterlijk van delen van straten, stoepen, kades, gevels of daken. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de stenen omgeving van de stad. Het resultaat: opvallende meubels die de aandacht trekken in een ruimte, die reacties losweken bij gasten, publiek en bezoekers. En die een belangrijke gevoelswaarde kunnen vertegenwoordigen.

Uw beleving

Martin Brühl en Ludo Pieters groeiden beiden op in een negentiende-eeuwse stadswijk. Brühl in Amsterdam en Pieters in Rotterdam. Die stenen omgeving van de stad was hun natuurlijke omgeving, werd een deel van hen. Later, in hun professionele ontwikkeling kwam die achtergrond terug. Ze vonden een gezamenlijke inspiratie in die stenen omgeving en herschiepen een stukje van hun eigen belevingswereld. Of van uw belevingswereld! Want Pieters en Brühl werken ook in opdracht. U kunt een geliefd stukje straat of een mooi stuk gevel in de vorm van een meubel laten ‘gieten’. Of uw eigen stenen meubel laten ontwerpen.

Moderne materialen

De meubels zijn gemaakt van moderne materialen, zoals mdf, en zijn bewerkt met acryl. Door schilderwerk, kleurwassingen en faux-effects ontstaat niet alleen een zeer realistisch beeld, maar voelen ook de oppervlakken ruw aan als steen. Zo krijgt het verbeelde materiaal zijn werkelijke uitstraling. De meubels zijn bedoeld als gebruiksvoorwerp en niet alleen als decoratie of aankleding van een ruimte. Ze kunnen voor onbeperkte tijd worden gebruikt.

Op onze site vind u een aantal galeries met foto's en informatie. Rechts een aantal plaatjes die u aanklikken kunt. Links een kolom links met veel relevante informatie. Veel van de meubels zijn reeds verkocht en worden op verzoek graag nog eens gemaakt, maar liever voeren we een nieuw ontwerp uit. Mail, of bel ons op om een afspraak te maken.
Nedstat Basic - Free web site statistics About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2004 Pieters&Bruhl -laatst bijgewerkt: 24.11.2004